Ιστοσελίδες & Λογισμικά

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και τοπικής προσαρμογής ιστοσελίδων.

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη

Για τις σύγχρονες επιχειρήσεις η διαδικτυακή παρουσία είναι πλέον απαραίτητη. Οι υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδων(ανάπτυξη) μας, συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν εκπληκτικές ψηφιακές εμπειρίες που αιχμαλωτίζουν το κοινό, για μέγιστη απόδοση και δημιουργία δυνητικών πελατών.

Αναπτύσσουμε εντυπωσιακές οπτικές εμπειρίες χρήστη οι οποίες αντιπροσωπεύουν την ταυτότητα της επωνυμίας σας και δημιουργούν μία αξέχαστη πρώτη εντύπωση.

Τοπική προσαρμογή

Εδώ περιλαμβάνονται η μετάφραση και τοπική προσαρμογή (localization) της ιστοσελίδας σας στη γλώσσα-στόχο, για την τελική αγορά που έχετε επιλέξει. Στην επιχώρια προσαρμογή ενός δικτυακού τόπου, εφαρμόζουμε τις αντίστοιχες διαπολιτισμικές προσαρμογές (για παράδειγμα, γραφικά, βίντεο, επωνυμίες, λογοπαίγνια, ημερομηνίες, ώρες) ενώ συχνά απαιτείται ανάπλαση του διαφημιστικού περιεχομένου ή άλλων πτυχών της εκάστοτε επωνυμίας, ώστε να ευθυγραμμιστούν με το εκάστοτε τοπικό πλαίσιο.

Μία επιτυχημένη διαδικασία τοπικής προσαρμογής αφορά επίσης στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) για ορατότητα και ισχυρή παγκόσμια παρουσία.

Στα έργα διαπολιτισμικής προσαρμογής που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνονται και η ανάπλαση κειμένου, η κειμενογράφηση διαφημιστικού υλικού και δελτίων τύπου, καθώς και η δημιουργία περιεχομένου προϊόντων και εταιρικών και εμπορικών ιστοσελίδων. Μπορούμε επίσης να αναδιαρθρώσουμε και να αναδιατυπώσουμε το ήδη υπάρχον περιεχόμενό σας με στόχο τη βελτιστοποίηση, την καλύτερη προσέλκυση χρηστών και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Παρέχουμε σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής και προώθησης για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ένας από τους στόχους μας είναι η εξασφάλιση εξέχουσας θέσης κατάταξης στη μηχανή αναζήτησης Google.

Λογισμικά

Αναλαμβάνουμε επίσης την τοπική προσαρμογή λογισμικών, καθώς και άλλων προϊόντων πληροφορικής, όπως εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά, λειτουργικά συστήματα και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Εκτός από τη μετάφραση, η επιχώρια προσαρμογή λογισμικών αφορά και στη διαχείριση πολύγλωσσων εργασιών, ακόμα και στον ανασχεδιασμό (ορισμένες φορές) του λογισμικού και στην υποστήριξη του πολύγλωσσου προϊόντος. Για αυτόν τον σκοπό, στην ομάδα μας ανήκουν και επαγγελματίες προγραμματιστές και τεχνικοί.