Δημιουργική μετάφραση

Εάν θέλετε να μεταφράσετε την ιστοσελίδα σας, το δημιουργικό τμήμα μας αναλαμβάνει μέρος της επιχώριας προσαρμογής στη γλώσσα-στόχο, για την τελική αγορά που έχετε επιλέξει. Εφαρμόζει δηλαδή τις αντίστοιχες διαπολιτισμικές προσαρμογές (για παράδειγμα, γραφικά, βίντεο, επωνυμίες, λογοπαίγνια, ημερομηνίες, ώρες) ενώ συχνά απαιτείται να αναδιαμορφώσει τη διαφημιστική στρατηγική ή άλλες πτυχές της επωνυμίας σας ώστε να ευθυγραμμιστούν με το εκάστοτε τοπικό πλαίσιο.

Πολιτισμός

Η ιδρύτρια της Com Projects, Αμαλία Χάππα, ειδικεύεται στη μετάφραση και επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων (θέατρο, παιδικό βιβλίο, δοκίμια, ποίηση, τέχνες), μουσειακού υλικού (για αρχαιολογικούς χώρους, εκθέσεις, καταλόγους, εκδόσεις) καθώς και βιβλίων ανθρωπιστικών επιστημών, ιστορίας και αρχαιολογίας.

Δημιουργία & ανάπλαση περιεχομένου

Το τμήμα δημιουργίας περιεχομένου αποτελείται από ειδικούς συντάκτες με εμπειρία στην ανάπλαση κειμένου, στην παραγωγή διαφημιστικού υλικού και δελτίων τύπου, καθώς και στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου για προϊόντα και εταιρικές και εμπορικές ιστοσελίδες. Οι κειμενογράφοι μας, συντάσσουν πρωτότυπα άρθρα για το blog σας, επιμελούνται την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταρτίζουν για εσάς επαγγελματικά e-mail. Μπορούμε επίσης να αναδιαρθρώσουμε και να αναδιατυπώσουμε το ήδη υπάρχον περιεχόμενό σας με στόχο τη βελτιστοποίηση, την καλύτερη προσέλκυση χρηστών και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.